PIZZA PITTA SHAAN LICHTERVELDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pitta Shaan Lichtervelde. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 14:39 I made and payed my order online and they give me qn estimated time of 30 min but when got there to pick up my order they didn't even started to make it....i don't recommend it
16 jun 2024 om 0:17 Heel lekker. Het heeft gesmaakt
2 jun 2024 om 20:40 Perfect!
31 mei 2024 om 21:00 C'était délicieux. Merci beaucoup
23 mei 2024 om 22:36 Altijd perfect op tijd, super lekker, veel, en super vriendelijk! Echt een aanrader!!
9 mei 2024 om 22:17 Vlees was nog rauw die nieuwe kan er niks van…
4 apr 2024 om 8:01 Na toch bijna een uur wachten lauw eten ontvangen. Smaak was goed tot enkele uren erna. De dag erna bij de huisarts geland met een voedselvergiftiging. Wij bestellen hier nooit meer.
21 mrt 2024 om 20:34 Top
22 jan 2024 om 9:30 Alles koud, wat normaal is als je naar de Bollestraat in Torhout rijd, terwijl wij in de Bollestraat in Lichtervelde wonen, op amper 1km van de zaak.
16 jan 2024 om 21:44 Great!
13 jan 2024 om 20:48 Was wel 1 fout had cola light besteld en heb cola zero gekregen
7 jan 2024 om 19:38 1 uur te laat geleverd. Was wel lekker.